Rouhiaisen Kivi - Kivituotteet

Pyydä tarjous

Kvartsi

Kvartsista tehty taso pystytään valmistamaan useasti ohuemmasta ja kevyemmästä materiaalista, kestävyyden siitä kärsimättä. Materiaaleilla CaesarStone sekä Silenstone, jota käytämme, on hyvä tiivis pinta, joka hylkii todella hyvin kahvi-, viini- ja mehutahroja kuten muitakin jokapäiväisiä tahroja.

Hinnaltaan kvartsin neliöhinta on lähes sama luonnonkivisiin vaihtoehtoihin verrattuna. Vastaavasti mahdollisesti hieman korkeammalla hinnalla saadaan lähes naarmuuntumaton pinta.

Kvartsilla on kuitenkin haasteita luonnonkiveen verrattuna lämmönkestävyyden kanssa, joten suoraan liedeltä nostetun kattilan alle kannattaa aina laittaa alunen. Kvartsitasoa ei myöskään suositella asennettavaksi suoraan taivasalle. Kvartsilla on hyvä iskunkestävyys ja se onkin yksi maailman kovimmista mineraaleista.

Luonnonkivet

Suomalainen kallioperä on hyvin vanhaa isoksi osaksi ja niistä saatavat kivilaadut ovatkin ainutlaatuisia. Luonnonkivessä on hyvä lämmönkestävyys ja sen pinta on lähes aina uniikki. Käyttämissämme luonnonkivimateriaaleissa on paljon Suomessa louhittuja vaihtoehtoja sekä myös ulkomailla tuotettuja kivilaatuja.

Luonnonkivestä tehty taso on kestävä, elegantti ja edustavan näköinen. Luonnonkivinen taso onkin lähes ikuinen. Kivistä tasoa voidaan hyödyntää mm. wc-tiloissa, kylpyhuoneissa, ravintolan kylmäalustana tai saunan taustassa. Luonnonkiveä voidaan asentaa myös suoraan taivasalla oleviin pihakeittiöihin.

Sensa-materiaali on tahrankestävyyskäsiteltyä, luonnongraniitista valmistettua pintamateriaalia, joka tekee siitä ainutlaatuisen. Sensa tasoilla on myös sertifikaatti, jonka myötä taataan, että se on turvallinen myös elintarvikkeiden kanssa.

Marmorit

Nämä luonnon omat veistokset ovat kauniita ja näyttäviä elementtejä kotiin, työpaikalle tai kesäasuntoosi. Marmorit tulevat pääosin Etelä-Euroopasta sekä Etelä-Amerikasta sen sopivan kallioperän mineraalien ja maan sisällä olevan paineen muodostamina. 

Marmorit ovat huokoisempia kuin luonnonkivi tai totta kai kvartsi, joka ei ime itseensä mitään, mutta ne ovat luonnollisia ja uniikkeja luonnon teoksia jokainen. 

Jäikö jokin askarruttamaan?

Ota yhteyttä ja keskustellaan sinulle sopivista ratkaisuista