Rouhiaisen Kivi - Kivituotteet

Pyydä tarjous

Inspiraatio

Täältä voit löytää innoituksen, oman taiteellisen luomisvireen, johdatuksen johonkin kauniiseen tai oman idean syntyyn. Voit myös löytää täältä sen jonkun ja todeta, että miten ihmeessä en ole tullut tuota ennen ajatelleeksi.Vaikka inspiraatiota ei käskemällä yleensä saakaan, voidaan sen todennäköisyyttä parantaa. Selaa meidän kuvagalleriaamme läpi, niin voit löytää uuden vaihteen keittiöremonttiisi tai pihan laittoon.

Voit myös miettiä omaa inspiroitumistasi muutamalla vinkillä:

  • Mieti mitkä asiat herättävät sinun mielenkiintosi. Kauniit kuvat, arkkitehtoninen erikoisuus vai abstrakti taideteos galleriassa.
  • Koita miettiä missä ympäristössä olet viimeksi saanut inspiraation tunteen. Kävellessäsi metsässä, vilkkaassa katukahvilassa vai pimeässä huoneessa musiikkia kuunnellen ja instagramia selaillen.
  • Jos muistat millainen mielentila auttaa sinua inspiroitumaan voit keskittää tietyt hetket uusien asioiden hahmottamiseen isommalla todennäköisyydellä.
  • Jos jokin asia, paikka tai tilanne tukahduttaa aina hyvän flow tilasi, niin älä turhaan yritä pakottaa itseäsi inspiroitumaan tällöin – turhaudut vain. Muista kirjata inspiraatiosi ajatukset ylös mahdollisimman tarkkaan, jolloin niihin on helppo palata jälkikäteen.

Värit ja Materiaalit