Rouhiaisen Kivi - Kivituotteet

Pyydä tarjous

Yritys

Päätoimipaikkamme on Turussa, lisäksi toimimme pääkaupunkiseudulla ja Satakunnan talousalueella.

Yritys nyt ja ennen

Rouhiaisen Kivi Oy on varsinaissuomalainen, perinteinen moniosaajayritys, joka tuottaa useita tuotteita kivestä. Kivituotteiden muokkaamiseen meiltä löytyy perinteitä jo vuodesta 1932 asti.

Vuonna 1975 Veikko ja Eeva-Liisa Rouhiainen aloittivat omissa nimissä yritystoiminnan oltuaan sitä ennen kivimestarin Juho Gunnar Aallon opeissa. Yrittäjäpariskunnan ahkera työ palkittiin 1998, kun he saivat ensimmäisen kunniamainintansa – Mynämäen kunnan yrittäjäpalkinnon.

​Nykyään yrityksestä vetovastuussa on Veikon ja Eeva-Liisan poika Mika Rouhiainen. Uuden toimitusjohtajan aikana yritys onkin laajentunut niin tuotevalikoiman osalta kuin fyysisesti rakentamalla toisen tuotantohallin. Valikoima on suurentunut hautakivistä, portinpylväistä ja muistomerkeistä – kivisiin ja kvartsisiin pöytätasoihin, pesualtaisiin, hyllyihin, coolereihin, kiviportaisiin yms.

Pääasialliset tuotteemme

Tuotevalikoimaamme kuuluu kaikenlainen kivestä tehty mm. keittiön pöytätasot, välitasot, pöydät, leikkuulaudat, hyllyt, portaat, hautakivet ja muistomerkit. Lisäksi voit valita osan tuotteistamme kvartsisina tai komposiittikivisinä.

Teemme myös erikoistöitä tilauksesta asiakkaillemme kilpailukykyiseen hintaan. Me teemme pääasiassa asennukset Varsinais-Suomi / Satakunta / Uusimaa-alueella, mutta voimme isompien kokonaisuuksien kanssa matkustaa koko Suomen alueella tai lähettää tuotteet sinulle toimitettuna.

Voit käydä inspiroitumassa meidän uudessa Show Roomissa 8-tien varrella olevassa Sisustus Mainion liikkeessä (https://www.sisustusmainio.fi). Sieltä löydät molempien maahantuojiemme värimallit.

Lisäksi voi tulla käymään meillä verstaalla tai sovitaan tapaaminen Sisustus Mainion Show Roomille. Mallikeittiö ja -kylpyhuone on rakennettu yhteistyökumppani Puutyöliike Silvanin kanssa. (https://puutyoliikesilvan.com)

Muut kivituotteemme Ja erikoistyöt

Kauttamme saat pihalle myös näyttävät liuskekivet, sylinterin muotoiset nurmikon reunakivet tai kivilaatat kestäviä polkuja varten. Lisäksi saat meiltä käsienpesualtaita ja portinpylväitä sekä kivilyhtyjä.

Olemme tehneet kivestä muistomerkkejä yhteistyössä usean arkkitehdin, kuten Bey Heng, Juhani Vikainen, Heikki Sarainmaan kanssa.

Kivituotteitamme voit nähdä mm. hautausmuistomerkkeinä Nousiaisten, Maskun ja Mietoisten hautausmaalla ja sankarivainajien muistomerkkinä Naantalissa. Olemme toimittaneet myös erikoiskivitöitä Korkeasaaren eläintarhaan, loistoristeilijöihin sekä Scandicin hotelleihin.

Kestävä kehitys

Kvartsikivien toimittajamme Cosentino on sitoutunut kestävään kehitykseen luonnon kanssa. Heillä on käytössä ISO-sertifikaatteja ja omia ympäristö- ja energiaohjelmia. Lisää tietoa heidän ohjelmistaan löydät Cosentino sustainability program.

Luonnonkivet, joita käytämme, ovat lähes poikkeuksetta Suomessa louhittuja ja täten niitä ei kuljeteta turhan pitkiä matkoja esim. meriteitse. Itse käytämme mm. hallimme lämmitykseen ympäristöystävällistä pellettilämmitystä.

Lisäksi optimoimme kuljetuksiamme oman järjestelmämme kanssa, jolloin saamme vähennettyä tarpeettomia ajokilometrejä ja tätä kautta vähemmän päästöjä aikaiseksi. Sahojen kanssa käytettävä vesi kierrätetään uudelleen käyttöön omien kaivojemme kautta, joten emme kuluta ”uutta” vettä lähes ollenkaan.

Lisäksi hiekkapuhalluksessa käytettävä hiekka siivilöidään uudelleenkäyttöä varten aina, joten emme hukkaa sitäkään.

Myös toinen kvartsitoimittajamme CaesarStone panostaa myös kestävään kehitykseen mm. energian säästön ja kierrätysmateriaalien käytön kanssa. Voit lukea heidän raporttinsa oheisen linkin takaa.

Arvomme

Asiakaslähtöisyys

Huippuluokan palvelu

Laatu

Kestävyys

Asiakaslähtöisyys

Suunnittelemme ja toteutamme kivityöt asiakkaan toiveiden mukaan ja pystymme toteuttamaan myös isompia toteutuskokonaisuuksia. Osallistumme halutessasi suunnitteluun, valmistamme, toimitamme ja asennamme kivituotteet halutessasi paikoilleen.

TÄYSI PALVELU –
SUUNNITTELUSTA VALMIISEEN TOTEUTUKSEEN

Pitkän linjan kokemuksemme kivimateriaalin työstämisestä takaa, että voimme tarjota aikaa kestävän sekä laadukkaan että asiakkaan toiveet täyttävän yksilöllisen lopputuloksen.