Rouhiaisen Kivi - Kivituotteet

Pyydä tarjous

Loading...

Altaat ja Hanat

Kauttamme saat erinäköisen, väriset ja kokoiset altaat sekä hanat kilpailukykyiseen hintaan samalla kertaa kivitasojen kanssa. Meillä on sopimustoimittajia Suomessa ja Baltiassa, joiden valikoimasta löytyy niin erikoiset, kuin perinteisemmätkin altaat sekä hanat keittiöön ja kylpyhuoneeseen. Me teemme kivisiin tasoihin valmiiksi hananreiät ja varmistamme muiden laitteiden ja runkojen sopivuuden mittaus- ja asennusvaiheissa.

Kvartsitasoihin voidaan myös integroida pesuallas samasta materiaalista, niin halutessasi. Päälle asennettavat altaat voidaan asentaa suoraan tason päälle tai huullostaa niiden reuna samaan tasoon muun työtason kanssa. Alta-asennettavat altaat saadaan myös yhtä helposti ja varmasti asennettua kalusteeseen kiinni. Kvartsiset altaat ovat helppohoitoisia ja niillä saadaan aikaiseksi arvokkaan näköinen kokonaisuus.

Komposiittikivialtaita on myös useita malleja, muotoja ja niihin saadaan erilaisia lisäpidikkeitä ja aukotuksia, sekä useasti myös piiloviemäröinti halutessasi.

Käy katsomassa lisää lapetek.fi ja pyydä meiltä tarjous valitsemastasi tuotteesta.

Esimerkkejä käyttökohteista

Tutustu myös näihin

Muut kivituotteet
Tarjoiluastiat

Kaipaatko inspiraatiota?