Rouhiaisen Kivi - Kivituotteet

Pyydä tarjous

Asennus

Tarjoamme täyden palvelun aina suunnittelusta toteutukseen, pitäen sisällään myös asennuksen ja työn viimeistelyn loppuun saakka pienempiäkin yksityiskohtia myöten.

Varmistamme asennuksen yhteydessä myös lieden, pesualtaan yms. laitteiden sopivuuden tehtyyn työtasoon. Keittiötasojen kanssa käymme mittaamassa tasot paikanpäällä itse. 

Kiviteollisuusliiton standardin mukaisesti kivessä saa olla paksuudessa eroa vain +-1mm, kun kivet kohtaavat toisensa ja sivuissa +-1mm aina 60cm:ä kohti. Pituudessa ja syvyysmitoissa tasoissa heittoa saa olla +0…-2mm.

Kuljetus

Toimitamme tilatut tuotteet haluttuun paikkaan ja oikeaan aikaan säästäen sinun aikaasi sekä turhia säilytysongelmia. Toimitamme tilatut kivituotteet kohteeseen sovitun aikataulun mukaan kaikkialle meidän toimialueellamme – tästä pidemmälle erikseen sovitusti.

Kuljetuskalustomme kanssa pääsemme myös pienistä ns. pakettiauton kokoisista väleistä. Toimitus sisältää tarjouksen mukaiset tuotteet sekä lisätarvikkeet asianmukaisesti pakattuna.

Meillä on myös kivenkuljetukseen sopivat käsikärryt, joilla pääsemme kuljettamaan tasoja pitkiäkin matkoja turvallisesti ns. ihmisen mentävistä paikoista läpi.

Mittaus

Suomen Kiviteollisuusliitto on luonut omat standardit kiven mittaamista ja asennusta varten eri kohteissa. Myös me Rouhiaisen Kivi Oy:ssä noudatamme näitä standardeja. Suunnittelemme, toteutamme ja asennamme kivitasot mittatilauksena – meiltä saat kokonaisvaltaisen palvelun! Palvelemme asiakkaita toimialueella Turku, Masku, Nousiainen, Laitila, Raisio, Lieto, Kaarina, Mynämäki sekä pääkaupunkiseutu ja Tampereen talousalue.

Keittiötasojen kanssa on hyvä pitää mielessä, että yksittäisen luonnonkivestä valmistetun kappaleen maksimipituus on 270cm, jolloin tason on oltava vähintään 30mm paksu. Kvartsitasoissa maksimipituus on 350cm minimissään 12mm paksulla levyllä. Maksimipituuteen vaikuttaa myös mahdolliset aukotukset ja materiaalivalinnat.

Remontti

Suunnittele, vertaa ja mittaa kolmesti – tilaa ja asenna vain kerran!

Hyvänä puolena keittiöremontissa on, että siihen sijoitettu raha tuo usein myös asunnolle lisää arvoa. Etenkin, jos kaapistojen rungot ovat kunnossa, saat jo pelkällä tasojen vaihdolla ja ovien maalauksella paljon aikaiseksi. Eikä remontointiin tarvitse tällöin investoida yhtä paljon.

Myöskin saareke tai niemeke on kohtuullisen helppo ja arvoa tuova lisä keittiöön, jossa on vähänkin ylimääräistä tilaa, kuten esim. tupakeittiöissä yleensä. Tällöin et menetä avaruuden tuntua keittiön ja olohuoneen välillä, mutta saat silti paljon lisää toiminnallista työtilaa.

Ota ammattilainen apuun jo remontin varhaisessa vaiheessa, jotta mahdolliset sudenkuopat saadaan estettyä ennalta. Suunnitteluapua sekä ideoita väri- ja kivivaihtoehtoihin saat aina ilmaiseksi meiltä. Kivilaaduissa on eroa mm. niiden huokoisuudessa, painossa ja toki myös hinnassa. Meiltä löydät laajan valikoiman kivilaatuja ja värivaihtoehtoja.

Noudatamme keittiön työtasojen asennuksessa aina Suomen Kivityöliiton laatimia standardeja, joten työmme jälki kestää syvempääkin tarkastusta.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Ota yhteyttä ja keskustellaan sinulle sopivista ratkaisuista